پوست کدو را دور نريزيد. پوست کيوي سرشار از پروبيوتيک است که در خواب بهتر به شما کمک مي کند.
به گزارش
خبرنگار سلام لردگان، همه ما بعد از آشپزي يا بعد از صرف يک وعده غذايي قسمتهايي از ميوه يا مواد غذايي را دور مي ريزيم.
در واقع قسمت هايي که براي ما حکم دور ريز دارند مي توانند جز ماده هاي غذايي بسيار مهم محسوب شوند.
هسته ها، دانه ها، پوست و اجزاي مهم ديگري هستند که در طب چيني به عنوان دارو از آن استفاده مي کنند.
اگر بتوانيم اين قسمت ها را به درستي استفاده کنيم بخش عمده اي از زباله ها را هم کاهش مي دهيم.
پوست کدو
کدو از آن دسته سبزيجاتي است که معمولا با پوست مصرف مي شود.
گاهي هم پوست آن دور ريخته مي شود.
پوست اين سبزي مي تواند در از بين بردن آثار موم عسل بسيار مفيد باشد.
يا حتي براي از بين بردن باقيمانده آثار آفت کش ها از پوست کدو مي توان استفاده کرد.
پوست کيوي
کيوي ميوه پر خاصيت و سرشار از ويتامين ها مي باشد.
پوست اين ميوه را دور نريزيد. پوست کيوي سرشار از پروبيوتيک است که در خواب بهتر به شما کمک مي کند.
قبل از خواب کيوي را با پوست ميل کنيد تا خوابي عميق و راحت داشته باشيد.
همچنين پوست اين ميوه سرشار از ويتامين C ميباشد که يک لايه بردار قوي براي پوست صورت محسوب مي شود.
پوست ذرت
بلال يا ذرت يک ميان وعده بسيار خوشمزه و سرشار از ويتامين ها مي باشد.
ابريشم هاي اطراف بلال از خواص بالايي برخوردار است که معمولا دور ريخته مي شوند. اين رشته هاي پر خاصيت جنبه درماني نيز دارند.
سر شار از کربو هيدراتها، کلسيم، پتاسيم، منيزيم، ساپونين، تان و فلاونوئيد مي باشد. خواص ضد قارچي اين رشته ها مي تواند مشکلات پروستات و سنگ کليه را هم درمان کند.
البته دم کردن اين رشته ها در چاي در کاهش عفونت هاي دستگاه ادراري بسيار مفيد است.
پوست و رشته هاي ذرت را در آب داغ خيس کنيد و بخار پز کنيد با اضافه کردن ادويه ها در کنار ذرت ميل بفرماييد.
ليمو
پوست ليمو ترش از بهترين داروهاي ضد سرطان محسوب مي شود.
يک مطالعه نشان داده است که اثرات پوست ليمو به شدت مي تواند سرطان پروستات را کاهش دهد.
بعد از مصرف ليمو ترش پوست آن را خشک کنيد و به عنوان پودر در انواع غذاها مصرف کنيد.
برگ گلها
خوردن گلها يک رژيم باستاني محسوب مي شود.
استفاده از گلبرگها درپخت و پز و يا دمنوش ها در بسياري از کشورها رايج است.
استفاده از گل داودي و ويولا در ميان گلها بسيار رايج است چرا که به عنوان يک ماده غذايي داراي پتاسيم بالايي مي باشد.
همچنين ميزان بالايي کلسيم و فسفر و آهن در برگ گلها بسيار يافت مي شود.
به طور کلي استفاده از تمام قطعات مواد خوراکي جهت سلامتي انسانها مفيد است.
از زمان باستان تا کنون استفاده از اين قطعات رايج بوده.
در فرهنگ هاي بومي امريکايي و چيني و حتي ايراني نيز اين فرهنگ مشاهده مي شود.
منبع: عصرايران
انتهاي پيام/